Disclaimer - DuurzaamVerder.nl

De redactie van DuurzaamVerder.nl stelt deze website samen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en aandacht. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is.

Veel van de informatie wordt ingebracht door derden en valt hiermee buiten de verantwoordelijkheid van DuurzaamVerder.nl. Uiteraard proberen wij waar mogelijk de juistheid van deze informatie te verifiëren.

DuurzaamVerder.nl kan echter niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade, direct of indirect, welke voortvloeit uit het gebruik van deze website en de aangeboden informatie.  Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt naar aanleiding van de inhoud van deze website.

Meent u dat informatie op deze site een onrechtmatig karakter heeft in verband met beeld/auteursrecht dan volstaat een melding aan DuurzaamVerder.nl. Indien terecht zullen wij deze content direct verwijderen.

 

AddThis Social Bookmark Button

"For Your Taste Only", de eerste 100% BIOLOGISCHE KAASZAAK van Nederland vindt u in Amsterdam in de Maasstraat 118
For Your Taste Only heeft ruim 150 soorten biologische kaas in haar assortiment.

Bij ons kunt u ook terecht voor uw relatie- en kerstgeschenken. We hebben zo'n twintig verschillende geschenkpaketten samengesteld, waaronder een aantal wijn-kaaspakketten en bier-kaaspakketten.

For Your Taste Only is in de wijnwinkel van By the Grape Winery gevestigd als shop-in-shop. Niels Wallin, de initiatiefnemer van FYTO, merkt dat de klanten enthousiast zijn over de unieke combinatie.

www.foryourtasteonly.nl


'Combinatie virus en parasiet nekt bijen'

Amerikaanse onderzoekers denken dat de meest waarschijnlijke oorzaak van het vooralsnog mysterieus verdwijnen van bijenvolken een combinatie is van een virus en een parasiet.

Lees meer...

Energiezuinig verbouwen extra aantrekkelijk gemaakt door overheid. Het aan brengen van energiezuinige verbouwingen is aantrekkelijker geworden door financiële steun van de overheid. Het bedrijf dat isolatie aanbrengt aan het dak, de gevel of de vloer mag een laag btw-tarief rekenen. Isolatieglas is te koop met subsidie.

www.subsidiewoningisolatie.nl
www.subsidiegevelisolatie.nl
www.subsidiedakisolatie.nl
www.subsidievloerisolatie.nl
www.subsidiedubbelglas.nl

Bekijk deze site op uw mobiele telefoon.
Gebruik de QR-Code.
Of surf naar: http://m.duurzaamverder.nl
buyanessaysonline.com