Home Duurzaam Ondernemen Dag van de bouw in teken van duurzaamheid

Dag van de bouw in teken van duurzaamheid

Op zaterdag 6 juni 2009, de vierde Dag van de Bouw. Tijdens de Dag van de Bouw stellen bouwbedrijven hun mooiste, grootste of meest ingewikkelde projecten open voor het publiek. Een bijzondere gelegenheid om kennis te maken met de positieve aspecten en de maatschappelijke betekenis van de bouwsector.

Dit jaar staat de Dag van de Bouw in het teken van duurzaamheid. Uiteraard geen toeval, want juist nu is het goed om te laten zien dat de bouwsector hard werkt aan een duurzame ontwikkeling van Nederland. De bouw neemt energiebesparing, luchtkwaliteit, hergebruik van materialen en geluidsisolatie bijzonder serieus, of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of infrastructuur. Minister Cramer opent de Dag van de Bouw op 6 juni dan ook bij de nieuwbouw van het meest energiezuinige en duurzame gemeentehuis van Nederland, in Bronckhorst (Gelderland). Hierbij zal ook Bouwend Nederland-voorzitter Elco Brinkman aanwezig zijn en zijn visie geven op duurzaam bouwen in Nederland. Ook zullen de burgemeester van Bronckhorst Henk Aalderink en Bouwbedrijf BAM de bouw van het gemeentehuis toelichten.
Bron:bouwtrefpunt.nl/weblog/wordpress/dag-van-de-bouw-in-teken-van-duurzaamheid/
 

 

AddThis Social Bookmark Button

Gerelateerde artikelen


Handel in tonijn en haaien

 175 landen bijeen voor herziening handelsverdrag wilde planten en dieren. Handel in tonijn en haaien hoog op agenda CITES-conferentie. Regeringen van 175 landen komen van 13-25 maart in Doha (Qatar) bijeen voor de 3-jaarlijkse CITES-conferentie.

Lees meer...

Energiezuinig verbouwen extra aantrekkelijk gemaakt door overheid. Het aan brengen van energiezuinige verbouwingen is aantrekkelijker geworden door financiële steun van de overheid. Het bedrijf dat isolatie aanbrengt aan het dak, de gevel of de vloer mag een laag btw-tarief rekenen. Isolatieglas is te koop met subsidie.

www.subsidiewoningisolatie.nl
www.subsidiegevelisolatie.nl
www.subsidiedakisolatie.nl
www.subsidievloerisolatie.nl
www.subsidiedubbelglas.nl

Bekijk deze site op uw mobiele telefoon.
Gebruik de QR-Code.
Of surf naar: http://m.duurzaamverder.nl
buyanessaysonline.com