Home Duurzaam Overheid Primeurs op tweede Drive4Electric vriendenclub

Primeurs op tweede Drive4Electric vriendenclub

Drive4Electric, het projectbureau van de Provincie Fryslân ter bevordering van elektrische mobiliteit, organiseert donderdag 27 oktober 2011 de tweede editie van de Drive4Electric vriendenclub. Deze netwerkbijeenkomst staat in het teken van diverse primeurs. De gemeente Heerenveen ondersteunt deze bijeenkomst en maakt van de gelegenheid gebruik om officieel haar elektrische laadpalen te openen.

De ontwikkelingen op het gebied van elektrische mobiliteit gaan razendsnel. Sprekers van verschillende organisaties praten het Friese bedrijfsleven bij over actuele zaken. Diverse automerken zijn aanwezig om te vertellen over verschillende modellen en technieken van elektrisch vervoer.

Met deze netwerkmiddag wil Drive4Electric Friese bedrijven in contact brengen met aanbieders van elektrische mobiliteit. “Als neutrale partij nemen wij drempels weg,” zegt Yvonne Baljeu, projectleider bij Drive4Electric. “We haken in op de actualiteiten en zoeken iedere keer naar onderwerpen waar organisaties tegenaan lopen als ze overwegen elektrisch te gaan rijden.”

Tijdens de bijeenkomst worden nieuwe modellen elektrische auto’s gepresenteerd die nog niet op de markt zijn. Welke dat zijn, wordt pas op 27 oktober bekend gemaakt. De gemeente Heerenveen opent tijdens de Drive4Electric vriendenclub haar elektrische laadpalen. “Wat zijn elektrische auto’s zonder oplaadmogelijkheid? We zijn verheugd dat we drie oplaadpunten in de gemeente Heerenveen in gebruik nemen”, aldus wethouder Siebren Siebenga.

Het programma start om 15.00 uur bij Autobedrijf Valkema, Businesspark Friesland-West 53, Heerenveen. Na het officiële programma is er een netwerkborrel en de mogelijkheid om proefritten te maken in verschillende, nieuwe elektrische auto’s. Het volledige programma staat op www.drive4electric.nl.

 

AddThis Social Bookmark Button

Gerelateerde artikelen


Verlies van soorten is dure aangelegenheid

Verlies van plant- en diersoorten kan Europa jaarlijks tot 1,1 triljoen euro kosten. Dat blijkt nu de Europese Commissie deze week verschillende scenario's heeft geopenbaard over het behoud van soorten na 2010. Het WNF pleit voor scherpe maatregelen.

Lees meer...

Energiezuinig verbouwen extra aantrekkelijk gemaakt door overheid. Het aan brengen van energiezuinige verbouwingen is aantrekkelijker geworden door financiële steun van de overheid. Het bedrijf dat isolatie aanbrengt aan het dak, de gevel of de vloer mag een laag btw-tarief rekenen. Isolatieglas is te koop met subsidie.

www.subsidiewoningisolatie.nl
www.subsidiegevelisolatie.nl
www.subsidiedakisolatie.nl
www.subsidievloerisolatie.nl
www.subsidiedubbelglas.nl

Bekijk deze site op uw mobiele telefoon.
Gebruik de QR-Code.
Of surf naar: http://m.duurzaamverder.nl
buyanessaysonline.com