Home Duurzaam Produceren Fair Wear groeit stevig door

Fair Wear groeit stevig door

De Fair Wear Foundation (FWF) groeit nog steeds stevig door. Afgelopen december werd het Zwitserse merk Manroof lid, een handelsfirma, gespecialiseerd in de productie van T-shirts en lanyards. Zij ontvangen voor het grootste deel orders voor promotionele kleding en andere artikelen. Manroof was hiermee de vierde Zwitserse deelnemer van FWF.

Begin 2009 volgde alweer het vijfde Zwitserse bedrijf: Blackout. Dit bedrijf is opgericht in 1963 onder de naam Metzler-Tekstil en is in 1990 doorgegroeid tot het huidige modebedrijf. Momenteel heeft Blackout 70 winkels door heel Zwitserland en zo’n 380 werknemers. De keten verkoopt trendy kleding voor de jonge en modebewuste consument.

Begin december had het private label Du Pon & de Bruin zich aangesloten bij FWF. Zij ontwerpen en fabriceren dameskleding voor toonaangevende grootwinkelbedrijven in heel Europa. Daarnaast is ook het het private label bedrijf ECC Couture lid geworden. Deze onderneming bestaat al meer dan 25 jaar, en is het moederbedrijf van modemerk Culture, gespecialiseerd in kwalitatieve shirts voor het midden- en hoogsegment.

In de groep voor professionele kleding, werk- en bedrijfskleding heeft de Kwintet Group de FWF versterkt. Dit bedrijf heeft een indrukwekkende portfolio met 21 merknamen, waaronder Fristads, B&C, Kansas, Wenaas, KLM, Hejco en A-Code Active Wear. Kwintet heeft een significante marktpositie in Duitsland, de Benelux, Frankrijk en Engeland.
Bron: groenhetnieuwezwart.nl

 

AddThis Social Bookmark Button

Gerelateerde artikelen


Handel in tonijn en haaien

 175 landen bijeen voor herziening handelsverdrag wilde planten en dieren. Handel in tonijn en haaien hoog op agenda CITES-conferentie. Regeringen van 175 landen komen van 13-25 maart in Doha (Qatar) bijeen voor de 3-jaarlijkse CITES-conferentie.

Lees meer...

Energiezuinig verbouwen extra aantrekkelijk gemaakt door overheid. Het aan brengen van energiezuinige verbouwingen is aantrekkelijker geworden door financiële steun van de overheid. Het bedrijf dat isolatie aanbrengt aan het dak, de gevel of de vloer mag een laag btw-tarief rekenen. Isolatieglas is te koop met subsidie.

www.subsidiewoningisolatie.nl
www.subsidiegevelisolatie.nl
www.subsidiedakisolatie.nl
www.subsidievloerisolatie.nl
www.subsidiedubbelglas.nl

Bekijk deze site op uw mobiele telefoon.
Gebruik de QR-Code.
Of surf naar: http://m.duurzaamverder.nl
buyanessaysonline.com