Home Duurzaam Vervoer

Volledig elektrische taxi's in Brussel

Pascal Smet, de Brusselse minister van mobiliteit en openbare werken, is vandaag aanwezig bij de officiële lancering van de eerste uitstootvrije en volledig elektrische taxi's in Brussel, België, het centrum van de Europese Unie.

Lees meer...

 

's Werelds grootste elektrische auto rally in Amsterdam

Op zaterdag 28 september a.s. is Amsterdam en omgeving het decor van de Amsterdam E-Challenge, met ruim 200 elektrische en hybride auto's, de grootste elektrische auto rally ter wereld.

Lees meer...

 

Subsidie elektrische voertuigen voor bedrijven

Amsterdam geeft Subsidie voor elektrische voertuigen voor bedrijven. Vraag de subsidie nu aan: Er is een Amsterdamse subsidieregeling actief voor de aanschaf van elektrische voertuigen die dagelijks veel kilometers in de stad maken. De subsidiebedragen zijn in 2012:

Lees meer...

 

JCI Friesland organiseert ‘Electric Rally’

Zaterdag 6 oktober a.s. organiseert JCI Friesland (voorheen Juniorkamer) in samenwerking met Drive4Electric een ‘Electric Rally’. Een rally met elektrische auto’s door het noordoosten van de Fryslân. Ondernemers kunnen een plaatsbewijs in een van de elektrische auto’s reserveren.

Lees meer...

 

Subsidie elektrisch vervoer zakelijke veelrijders

Vandaag start de nieuwe Amsterdamse subsidieregeling voor de aanschaf van elektrische bedrijfsvoertuigen die dagelijks veel kilometers in de stad maken.
De subsidiebedragen zijn in 2012: € 5.000 voor een elektrische personenauto,
 € 10.000 voor een elektrische bestelauto, € 10.000 voor een elektrische taxi en
€ 40.000 voor een elektrisch vrachtauto. 

Lees meer...

 

Deel fietssnelweg F35 in Twente officieel geopend

Met het branden van het fietssnelweg F35-logo op het wegdek hebben de wethouders Hans van Agteren van Enschede en Jan Bron van Hengelo het eerste deel van de F35 tussen beide gemeenten officieel geopend.

Lees meer...

 

Winnaar Scriptieprijs E-mobiliteit krijgt € 10.000,-

Joris Luijendijk en Wubbo Ockels reiken de grootste scriptieprijs van Nederland uit. De winnaar van de Scriptieprijs E-mobiliteit krijgt € 10.000,- en weekend Tesla. Op vrijdag 11 november, 11-11-11, vindt voor de 3e keer de Dag van de Duurzaamheid plaats; het grootste duurzaamheidsevenement ooit in Nederland.

Lees meer...

 

Auto op groengas of elektriciteit

Autorijden op groengas of elektriciteit is op dit moment het meest milieuvriendelijk. Voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal vergeleek de verschillende brandstoffen op uitstoot van CO2, NOx, fijnstof en op landgebruik.

Lees meer...

 

AddThis Social Bookmark Button

"For Your Taste Only", de eerste 100% BIOLOGISCHE KAASZAAK van Nederland vindt u in Amsterdam in de Maasstraat 118
For Your Taste Only heeft ruim 150 soorten biologische kaas in haar assortiment.

Bij ons kunt u ook terecht voor uw relatie- en kerstgeschenken. We hebben zo'n twintig verschillende geschenkpaketten samengesteld, waaronder een aantal wijn-kaaspakketten en bier-kaaspakketten.

For Your Taste Only is in de wijnwinkel van By the Grape Winery gevestigd als shop-in-shop. Niels Wallin, de initiatiefnemer van FYTO, merkt dat de klanten enthousiast zijn over de unieke combinatie.

www.foryourtasteonly.nl


Semporna hoogste marine biodiversiteit ter wereld

Record aantal soorten gevonden waaronder enkele nieuwe garnalen en krabben. De eerste resultaten van de Semporna Marine Ecological Expedition (SMEE) eind 2010 duiden erop dat Semporna wellicht de hoogste mariene biodiversiteit ter wereld herbergt.

Lees meer...

Energiezuinig verbouwen extra aantrekkelijk gemaakt door overheid. Het aan brengen van energiezuinige verbouwingen is aantrekkelijker geworden door financiële steun van de overheid. Het bedrijf dat isolatie aanbrengt aan het dak, de gevel of de vloer mag een laag btw-tarief rekenen. Isolatieglas is te koop met subsidie.

www.subsidiewoningisolatie.nl
www.subsidiegevelisolatie.nl
www.subsidiedakisolatie.nl
www.subsidievloerisolatie.nl
www.subsidiedubbelglas.nl

Bekijk deze site op uw mobiele telefoon.
Gebruik de QR-Code.
Of surf naar: http://m.duurzaamverder.nl
buyanessaysonline.com