Home Duurzaam Vervoer Het Nieuwe Rijden, Elektrisch Vervoer Centrum

Het Nieuwe Rijden, Elektrisch Vervoer Centrum

Het Nieuwe Rijden (een programma van het ministerie van Infrastructuur & Milieu, uitgevoerd door het Instituut voor Duurzame Mobiliteit) is hoofdpartner en naamgever van het centrum. Onder de naam ‘Het Nieuwe Rijden’ worden initiatieven ondersteund, die leiden tot vermindering van de uitstoot van CO2. Het inzetten van elektrisch voertuigen (die gebruik maken van groene stroom) in plaats van voertuigen met een verbrandingsmotor past naadloos binnen deze doelstelling. Het Nieuwe Rijden besteedt in het centrum ook aandacht aan rijstijltips voor automobilisten en aan de keuze tussen soorten brandstof, banden en vervoermiddelen. Verder zijn er inspirerende voorbeelden te zien van projecten die nu ontwikkeld worden met steun van Het Nieuwe Rijden, onder het motto: Het Nieuwe Rijden | brengt je verder.Veel belangstelling van de pers bij de opening van het Elektrisch Vervoer Centrum in Rotterdam

 

www.elektrischvervoercentrumrotterdam.nl

 

AddThis Social Bookmark Button

Gerelateerde artikelen


CITES loopt uit op grote teleurstelling

De CITES-conferentie over de handel in bedreigde planten en dieren is gisteren 25 maart geëindigd in een grote teleurstelling voor het Wereld Natuur Fonds (WNF) en alle landen die serieus werk willen maken van de bescherming van dier- en plantensoorten.

Lees meer...

Energiezuinig verbouwen extra aantrekkelijk gemaakt door overheid. Het aan brengen van energiezuinige verbouwingen is aantrekkelijker geworden door financiële steun van de overheid. Het bedrijf dat isolatie aanbrengt aan het dak, de gevel of de vloer mag een laag btw-tarief rekenen. Isolatieglas is te koop met subsidie.

www.subsidiewoningisolatie.nl
www.subsidiegevelisolatie.nl
www.subsidiedakisolatie.nl
www.subsidievloerisolatie.nl
www.subsidiedubbelglas.nl

Bekijk deze site op uw mobiele telefoon.
Gebruik de QR-Code.
Of surf naar: http://m.duurzaamverder.nl
buyanessaysonline.com