Home Duurzaam Vervoer Deel fietssnelweg F35 in Twente officieel geopend

Deel fietssnelweg F35 in Twente officieel geopend

Met het branden van het fietssnelweg F35-logo op het wegdek hebben de wethouders Hans van Agteren van Enschede en Jan Bron van Hengelo het eerste deel van de F35 tussen beide gemeenten officieel geopend.

De nieuwe fietssnelweg, die meer inwoners op de fiets moet krijgen tussen beide gemeenten, is bijna drie kilometer lang en is geheel voorzien van energievriendelijke dimbare led-verlichting. De fietssnelweg heeft overal een breedte van minimaal vier meter.

Duurzaamheid
Het aanleggen van een kwalitatief goede en snelle  fietsverbinding tussen de Twentse steden levert een belangrijke bijdrage aan de duurzaamheidsdoelstellingen van de gemeenten. Met de F35 wordt fietsgebruik gestimuleerd, waardoor het autoverkeer met vijf procent in de spits kan worden verminderd.

Fietssnelweg F35
De fietssnelweg F35 is een project van Regio Twente en de Twentse gemeenten. De F35 is een snelle en comfortabele fietsverbinding tussen Enschede en Nijverdal, met zijtakken Enschede-Oldenzaal en Almelo-Vriezenveen. In zowel Enschede als Hengelo zijn er concrete plannen om de fietssnelweg nog verder door te trekken de stad in.

Bron: enschede.nl

 

AddThis Social Bookmark Button


Waarom het erg is dat soorten uitsterven

De uitstervingscrisis: We kunnen het niet betalen, we krijgen spijt en het wordt maar wat saai.
Top 10 WNF ‘Waarom het erg is dat plant- en diersoorten verdwijnen’

Lees meer...

Energiezuinig verbouwen extra aantrekkelijk gemaakt door overheid. Het aan brengen van energiezuinige verbouwingen is aantrekkelijker geworden door financiële steun van de overheid. Het bedrijf dat isolatie aanbrengt aan het dak, de gevel of de vloer mag een laag btw-tarief rekenen. Isolatieglas is te koop met subsidie.

www.subsidiewoningisolatie.nl
www.subsidiegevelisolatie.nl
www.subsidiedakisolatie.nl
www.subsidievloerisolatie.nl
www.subsidiedubbelglas.nl

Bekijk deze site op uw mobiele telefoon.
Gebruik de QR-Code.
Of surf naar: http://m.duurzaamverder.nl
buyanessaysonline.com