Home Energie Zon European Solar Days 2012

European Solar Days 2012

Het grootste evenement ter promotie van zonne-energie vindt dit jaar plaats van 5 tot 13 mei. 19 Europese landen doen mee, en Nederland is, onder aanvoering van brancheorganisatie Holland Solar, ook van de partij.

 

Ook dit jaar organiseren we in dat kader weer de Open Huizen. Het idee is simpel: Particulieren met 'zon op het dak' zetten in die periode een middag of avond (naar keuze) hun deuren open voor geïnteresseerden uit de eigen omgeving. Het is een leuke manier om kennis en ervaringen te delen met mensen uit de buurt en zo hopen we de zonnevlek in Nederland verder te laten groeien!

In 2011 deden 130 enthousiaste eigenaren van zonne-installaties mee, en dit jaar hopen we er minimaal 200 te vinden.

Oproep Open Huizen

Ben jij in het bezit van een zonne-energie installatie, PV en/of zonneboiler, groot of klein?

Schrijf je dan nú in via www.solardays.nl.

 

 

 

AddThis Social Bookmark Button


Jaar van de Biodiversiteit

De aarde krioelt van het leven. Bijna 2 miljoen dieren, planten, zwammen en micro-organismen bevolken onze planeet. Maar het aantal soorten neemt al jaren af en daarom hebben de VN 2010 uitgeroepen tot het Internationaal Jaar van de Biodiversiteit.

Lees meer...

Energiezuinig verbouwen extra aantrekkelijk gemaakt door overheid. Het aan brengen van energiezuinige verbouwingen is aantrekkelijker geworden door financiële steun van de overheid. Het bedrijf dat isolatie aanbrengt aan het dak, de gevel of de vloer mag een laag btw-tarief rekenen. Isolatieglas is te koop met subsidie.

www.subsidiewoningisolatie.nl
www.subsidiegevelisolatie.nl
www.subsidiedakisolatie.nl
www.subsidievloerisolatie.nl
www.subsidiedubbelglas.nl

Bekijk deze site op uw mobiele telefoon.
Gebruik de QR-Code.
Of surf naar: http://m.duurzaamverder.nl
buyanessaysonline.com