Home Mens en Dier Dieren Niet getest op dieren

Niet getest op dieren

Ecover draagt al sinds 2012 het Leaping Bunny - niet getest op dieren - certificaat. Ecover, de producent van ecologisch verantwoorde huishoudproducten, lanceert een bijzondere limited edition verpakking voor zijn vloeibare wasproducten.

De wasgels worden verpakt in vogelhuisjes. Ecover luidt hiermee de lente in en stimuleert de Nederlandse liefhebbers een vogelhuisje te bouwen om de vogels in stand te houden. De speciale vogelhuisjesverpakking is vanaf vandaag verkrijgbaar in de natuurvoedingswinkels.

 

Ecover heeft als missie een gezonde en duurzame levensstijl makkelijk te maken. Daarom lanceert het Belgische merk een speciale editie van de verpakking van zijn vloeibare wasgels. Ecover ontwikkelde een verpakking die omgebouwd kan worden tot vogelhuisje. “Bij Ecover zijn we steeds op zoek naar slimme manieren om de consument te laten nadenken over de natuur”, zegt Astrid Leyssens, Marketing Manager bij Ecover. “Daarom pakken we uit met een verpakking die in 30 seconden wordt omgebouwd tot vogelhuisje. Nu de lente echt begonnen is, kunnen onze vogels zeker wat hulp gebruiken bij het bouwen van hun nest. We kijken er dan ook erg naar uit om de Ecover vogelhuisjes overal in Nederland te zien opduiken. De vogelhuisjes zijn natuurlijk gemaakt van gerecyclede materialen en zijn uiterst vogelvriendelijk.”

Wie een Ecover vogelhuisje wil winnen, kan op de Facebook pagina van Ecover deelnemen aan Ecover Love(s)Birds, een leuke social game waarbij je leuke prijzen kan winnen. Voor meer info: https://www.facebook.com/Ecover.nl

Niet getest op dieren

Leaping Bunny zet vanaf vandaag ook het ‘niet getest op dieren’ certificaat voor de Ecover wasproducten in de spotlight. Sinds 2012 draagt het hele was- en reinigingsassortiment van Ecover het Leaping Bunny keurmerk van Cruelty Free International omdat het geen dierproeven toepast. Het Leaping Bunny certificaat wordt enkel toegekend aan organisaties die hun producten niet laten testen op dieren en hun testmethoden regelmatig laten doorlichten door Leaping Bunny om aan de Humane Household Products Standard te voldoen. Ecover kreeg in 2012 het prestigieuze kwaliteitslabel al en mag nu tot 2015 het label blijven weergeven op de verpakkingen van zijn producten. Het Leaping Bunny certificaat is een internationaal gerenommeerd kwaliteitslabel voor huishoud-, schoonheids- en wellnessproducten.

Volgens Ecover zijn dierproeven niet meer van deze tijd. Ecover streeft naar een betere balans met het leefmilieu, dus ook met de dieren die daar deel van uitmaken. Zo laat Ecover via een extern lab alternatieve testen uitvoeren om bijvoorbeeld eventuele oogirritatie na te gaan.  Daarnaast test Ecover de prestaties van zijn producten in eigen lab via een uitgebreid gamma van applicatie testen.

 

AddThis Social Bookmark Button


Madagaskar schatkamer voor nieuwe soorten

Tussen 1999 en 2010 zijn op het eiland Madagaskar ruim 615 nieuwe plant- en diersoorten ontdekt. Dat is een gemiddelde van meer dan één ontdekking per week.

Lees meer...

Energiezuinig verbouwen extra aantrekkelijk gemaakt door overheid. Het aan brengen van energiezuinige verbouwingen is aantrekkelijker geworden door financiële steun van de overheid. Het bedrijf dat isolatie aanbrengt aan het dak, de gevel of de vloer mag een laag btw-tarief rekenen. Isolatieglas is te koop met subsidie.

www.subsidiewoningisolatie.nl
www.subsidiegevelisolatie.nl
www.subsidiedakisolatie.nl
www.subsidievloerisolatie.nl
www.subsidiedubbelglas.nl

Bekijk deze site op uw mobiele telefoon.
Gebruik de QR-Code.
Of surf naar: http://m.duurzaamverder.nl
buyanessaysonline.com