Home Mens en Dier Mensen Start offensief voor een bontvrij Nederland!

Start offensief voor een bontvrij Nederland!

Help ons Nederland bontvrij te maken: start offensief voor een bontvrij Nederland! Ook jou is het vast al opgevallen dat het vooral voor de jeugd dit najaar weer helemaal "cool" zou zijn om bont te dragen.

Wij vinden het weerzinwekkend om te zien dat met veel geld bont weer wordt gepromoot: de vraag naar bont wordt zo weer vergroot. We moeten nu iets doen, en daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Voor Bont voor Dieren is bont niet acceptabel!

Natuurlijk heeft niemand bont nodig om zich mooi en warm te kleden. Daarom moeten we juist nu nog meer mensen overtuigen dat bont een overbodig luxe product is en dat het respectloos is tegenover dieren om het te dragen.

Want respectloos is het om bont te dragen van bijvoorbeeld nertsen, die een afschuwelijk leven lijden in Nederlandse fokkerijen. In krappe kooitjes wachten ze met miljoenen tegelijk tot ze worden vergast en gevild. Ook wasberen, vossen en konijnen worden gefokt in veel te kleine traliekooitjes om daarna haastig en wreed gedood en soms zelfs levend gevild te worden. Dat is wreed... zo mogen dieren niet behandeld worden.

Bont voor Dieren wil dat er over 5 jaar geen bont meer wordt verkocht in ons land en dat het importeren ervan verboden is. Samen met jou hebben we al veel bereikt in de afgelopen 20 jaar, denk aan onder andere het verbod op import van honden en kattenbont. Maar ons werk is nog niet klaar: we moeten blijven strijden tegen het dragen van bont en tegen wantoestanden voor dieren in fokkerijen.

Deze week: start van een groot offensief.

Er is geen dag te verliezen. We gaan van start met een grote campagne voor een bontvrij Nederland. Niemand zal om onze boodschap heen kunnen: Alleen beesten dragen bont!

We gaan duidelijk maken dat vreselijk dierenleed om je nek of aan je schoenen onacceptabel is.

Met publieksacties willen we veel media-aandacht krijgen en zo een grote groep mensen bereiken.

We gaan ervoor zorgen dat nóg meer winkels en merken onze bontvrijverklaring ondertekenen.

We gaan les- en spreekbeurtpakketten aanbieden en jongeren via social media en internet bereiken.

Vele vrijwilligers gaan op pad om mensen voor te lichten, flyers uit te delen en actie te voeren.

 

Ook jij kan helpen!

Teken onze petitie voor een bontvrij Nederland of steun onze campagne.

 

 

AddThis Social Bookmark Button


Stop de ontbossing voor biodiesel

Voor palmolie wordt op grote schaal tropisch regenwoud en veenbos kaalgekapt. Mensen worden door plantagebedrijven van hun grond verdreven en zeldzame dieren en planten, zoals tijgers en orang oetans, verdwijnen.

Lees meer...

Energiezuinig verbouwen extra aantrekkelijk gemaakt door overheid. Het aan brengen van energiezuinige verbouwingen is aantrekkelijker geworden door financiële steun van de overheid. Het bedrijf dat isolatie aanbrengt aan het dak, de gevel of de vloer mag een laag btw-tarief rekenen. Isolatieglas is te koop met subsidie.

www.subsidiewoningisolatie.nl
www.subsidiegevelisolatie.nl
www.subsidiedakisolatie.nl
www.subsidievloerisolatie.nl
www.subsidiedubbelglas.nl

Bekijk deze site op uw mobiele telefoon.
Gebruik de QR-Code.
Of surf naar: http://m.duurzaamverder.nl
buyanessaysonline.com